100 днів реформ. Контрольна проба: Коаліційна угода і Програма діяльності Уряду | Реанімаційний Пакет Реформ

Прес-анонс

20 березня о 12:30 в БЦ «Парус» (вул. Мечникова, 2) з метою підбиття підсумків перших ста днів діяльності парламенту і уряду відбудеться громадсько-політичний форум «100 днів реформ. Контрольна проба: Коаліційна угода і Програма діяльності Уряду», організована громадською ініціативою «Реанімаційний Пакет Реформ» і міжнародною організацією «Democracy Reporting International».

Розглядаючи реформи як єдиний і невідкладний шлях для добробуту в країні, депутати Верховної Ради, члени уряду, представники громадськості та міжнародних установ, лідери думок обговорять конкретні дії, які були зроблені у відповідності до Коаліційної угоди та Програми діяльності уряду, а також згідно з міжнародними стандартами та зобов’язаннями України перед Європейським Союзом. Вкрай важливо почути, які шляхи узгодження є між різними акторами процесу реформ щодо їхнього впровадження, а також аналіз власних помилок задля недопущення їх у майбутнього.

Форум охоплює чотири дискусійні секції, які стосуються антикорупційної, судової реформ, реформи органів правопорядку, децентралізації влади, виборчої та адміністративної реформ та регуляторної політики.

Програма заходу тут.

Реєстрація журналістів та представників громадськості до 19 березня тут.